У Сєвєродонецьку з понеділка на маршрутах збільшать кількість тролейбусів

У Сєвєродонецьку з понеділка на маршрутах збільшать кількість тролейбусів

Графік
Укрінформ
Із 23 березня у Сєвєродонецьку вводиться новий графік руху тролейбусів.

Таку інформацію оприлюднено на сторінці Сєвєродонецької міської ради в Facebook.

«Передбачається, що кількість машин на маршрутах збільшиться з 16 до 17, а загальна кількість рейсів збільшиться з 172 до 205. Відповідно, зменшиться інтервал руху. Як і раніше, більшість тролейбусів будуть перевозити пасажирів по маршрутах 1 та 5, в майбутній понеділок з зупинки «Озерна» у бік «Азоту» тролейбуси вирушатимуть 11 разів за день (зараз 90)», - йдеться у повідомленні.

Від зупинки «Кільце Депо» тролейбуси маршруту 6 будуть відправлятися 64 рази (зараз 53), а рейсів до зупинки «Палац культури Хіміків» буде 24 (зараз 23).

Читайте також: Нацбанк пояснив, як банки працюватимуть в умовах карантину

Збільшення кількості машин та рейсів пов’язано зі зверненнями до міської ради працівників хімічного об’єднання «Азот».

Наразі водії сєвєродонецьких тролейбусів суворо дотримуються карантинного нормативу: не більше десяти пасажирів в одній машині.

Як повідомлялося, в Україні до 3 квітня запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. В рамках заходів, зокрема, закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Також зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення. В Україні станом на 22 березня лабораторно підтвердили 73 випадки коронавірусу, з них 3 – летальні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-