На Чернігівщині затримали вандала, який поглумився над могилами воїнів АТО

На Чернігівщині затримали вандала, який поглумився над могилами воїнів АТО

Відео
Укрінформ
На Чернігівщині поліція встановила особу вандала, який на кладовищі міста Мена поглумився над могилами загиблих бійців АТО - ним виявився тричі судимий чоловік.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

"Лиходієм виявився тричі раніше судимий житель Сновська, який мав конфлікти із законом через завдання тяжких тілесних ушкоджень, замах на вбивство та підпал церкви. У приватних розмовах підозрюваний неодноразово висловлював зневагу до Революції Гідності та Антитерористичної операції, загиблих героїв називав зрадниками", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час обшуку в чоловіка знайшли одяг і ніж зі слідами фарби. Крім того, є свідки, які того дня бачили чоловіка на цвинтарі.

Читайте також: На Чернігівщині побили вікна в музеї загиблим бійцям АТО

Зловмиснику оголошено про підозру за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою) - карається обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, акт вандалізму на центральному кладовищі Мени стався в ніч проти 21 вересня. Вандал замалював білою фарбою обличчя загиблих захисників України, викарбувані на їхніх надгробках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-