На трасі Київ–Одеса пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою

На трасі Київ–Одеса пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою

Фото
Укрінформ
На трасі Київ–Одеса внаслідок зіткнення автобусу із вантажівкою постраждав водій автобусу. Пасажири, серед яких були четверо прочан, що прямували до Умані, не постраждали.

Про це повідомляє ДСНС України.

"До оперативно-координаційного центру Управління ДСНС надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі Київ-Одеса на кордоні між Київською та Черкаською областями. Одразу після повідомлення, до місця події оперативно прибули чергові бригади пожежно-рятувальних частин зі Ставищанського району, Київської області та Жашківського району, Черкаської області. Під час патрулювання траси, до місця події також прибуло аварійно-рятувальне відділення з Уманського зведеного загону”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Страшна ДТП в Румунії забрала життя трьох осіб, у тому числі 10-річної дитини

Зазначається, що внаслідок зіткнення автобусу із вантажівкою постраждав водій автобусу, якого затиснуло за кермом. Рятувальники, застосувавши інженерно-рятувальне обладнання, звільнили потерпілого та передали лікарям.

“На час дорожньо-транспортної пригоди в салоні автобусу, який виконував рейс за маршрутом Київ – Одеса, перебували 38 пасажирів, серед яких були і четверо прочан, що прямували до Умані на святкування Рош Гашана”, - інформують у відомстві.

Читайте також: Дощ у Києві: поліція отримала вже 200 повідомлень про ДТП

Ніхто з пасажирів внаслідок події не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-