У Слов’янську на День Державного Прапора акапельно заспівали Гімн України

У Слов’янську на День Державного Прапора акапельно заспівали Гімн України

Фото
Укрінформ
У Слов’янську на Донеччині на святковому мітингу до Дня Прапора всі присутні заспівали акапельно Державний Гімн України.

Про це повідомили в Слов’янській міській раді.

«23 серпня, в День Державного Прапора України, біля адміністративної будівлі міської ради відбувся святковий мітинг... Після урочистої церемонії усі бажаючі мали змогу покласти квіти до меморіальної дошки Герою України (посмертно) Володимиру Рибаку, яка розміщена на будівлі міського відділу Служби безпеки України. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять Володимира Рибака та заспівали акапельно Державний Гімн України», - йдеться у повідомленні.

У Слов’янську на День Державного Прапора акапельно заспівали гімн України / Фото: slavrada.gov.ua

Зазначається, що урочистості та церемонія підняття Державного Прапора України відбулися за участю заступників міського голови Юрія Підлісного та Андрія Рубана, працівників органів місцевого самоврядування, Національної гвардії України, Національної поліції України, ДСНС, підприємств, установ, організацій, закладів міста та громадськості.

Право підняти Державний Прапор України було надано військовослужбовцям військової частини 3035 Національної гвардії України.

Читайте також: Американські дипломати привітали українців з Днем Незалежності віршем Ліни Костенко

Творчі колективі міста подарували присутнім танцювальні та вокальні номери.

12 квітня 2014 року Горлівку атакували незаконні збройні формування. Впродовж кількох днів вони намагалися захопити відділення міліції та будівлю міськради. Зрештою їм це вдалося. Зранку 17 квітня перед будівлею Горлівської міської ради містяни зібралися на мітинг «За єдину Україну». Під час мітингу депутат міськради Володимир Рибак намагався зняти прапор так званої ДНР і повернути туди прапор України. Після мітингу до депутата під'їхав легковий автомобіль, і якісь особи в камуфляжі заштовхали його в салон і вивезли в невідомому напрямку. 22 квітня тіло Рибака знайшли в річці Казенний Торець під Слов'янськом з ознаками катувань і насильницької смерті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-