Поліція Донеччини увічнила пам’ять колег, які загинули на службі

Поліція Донеччини увічнила пам’ять колег, які загинули на службі

Фото, відео
Укрінформ
Поліція Донеччини увічнила пам’ять колег, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Про це 22 серпня повідомили у поліції Донецької області.

«Поліція Донеччини увічнила пам’ять колег, які загинули при виконанні службових обов’язків... Сьогодні у храмі-каплиці на честь Архистратига Божого Михаїла Православної Церкви України Донецької єпархії, що розташований на території обласного главку поліції, провели молебень за загиблими», - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що 22 серпня - День пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків. Усього за період після закінчення Другої світової війни, заради безпеки людей, 155 правоохоронців Донеччини віддали найцінніше – своє життя.

За роки незалежності України, захищаючи громадян, віддали життя 60 правоохоронців, а лише в останні п’ять років у боротьбі з незаконними збройними формуваннями поліція Донецької області втратила 18 кращих співробітників.

Поліція донеччини увічнила пам'ять колег, які загинули при виконанні службових обов’язків / Фото: police.dn.ua

Читайте також: В Україні вшановують пам’ять загиблих правоохоронців

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції Донецької області Сергій Беседа звернувся зі словами підтримки до рідних правоохоронців.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим працівникам ОВС та вшанували героїв хвилиною мовчання.

Правоохоронці зазначили, що поліція піклується про членів родин полеглих правоохоронців. Найменші з них - п’ятирічні Діана Мандрик та Назар Юханов. Коли загинули їх тата, дітям було трохи більше року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-