На Житомирщині екс-дорожника підозрюють у розтраті майже півмільйона гривень

На Житомирщині екс-дорожника підозрюють у розтраті майже півмільйона гривень

Укрінформ
На Житомирщині колишнього головного інженера Служби автомобільних доріг області підозрюють у підробленні документів про обсяг виконаного ремонту, що завдало обласному бюджету збитків майже на 425 тис грн.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«За результатами відкритих тендерних торгів, між Службою автомобільних доріг у Житомирській області та товариством з обмеженою відповідальністю у 2017 році укладено договір про виконання ремонтних робіт у чотирьох селах Малинського району за бюджетні кошти на загальну суму майже 1,7 млн грн. Однак посадові особи товариства, з метою привласнення бюджетних коштів, внесли до офіційних документів завідомо неправдиві відомості, завищивши обсяги виконаних робіт на загальну суму 425 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Особа, яка працювала у той період на посаді провідного інженера Служби автомобільних доріг та була зобов’язана здійснювати технічний нагляд за якістю та повнотою виконання підрядних робіт, не перевірила реальний обсяг ремонту та підписала акти прийняття виконаних робіт, на підставі яких підряднику перераховано бюджетні кошти у повному обсязі відповідно до договору.

Таким чином, унаслідок неправомірних дій, обласному бюджету завдано збитків майже на 425 тис. грн.

Читайте також: Меру Могилів-Подільського вручили підозру – Луценко

Фігуранту справи повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Нині у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-