Харківщину засипало снігом

Харківщину засипало снігом

Відео
Укрінформ
У Харківській області циклон спричинив снігопади, дороги розчищають 128 одиниць спецтехніки.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

"Напередодні близько 22:00 за температури -8°С зайшов циклон з північно-західної частини області. Розпочались опади у вигляді снігу в таких районах: Коломацький, Краснокутський, Богодухівський, Золочівський. Поступово, до 03:00 ночі, сніг поширився всією територією області", - зазначили у відомстві.

Читайте також: У Карпатах можливі лавини та зсуви снігу на дороги - ДСНС

Вже вночі на дорогах працювало 128 одиниць спецтехніки ДП "Харківський облавтодор". Для обробки доріг протиожеледними матеріалами використано 578 куб. м піщано-сольової суміші та 33 тонни технічної солі, додали в службі.

"На даний момент проїзд автотранспорту, у тому числі шкільних автобусів, всіма дорогами області забезпечено. Проводиться постійний моніторинг стану проїзду - як патрульним обстеженням, так і за допомогою камер відеоспостереження", - підкреслили у відомстві.

Наразі виконуються роботи з очищення проїзної частини доріг державного значення Київ - Харків - Довжанський, Харків - Сімферополь, Харків - Зміїв - Балаклія -Горохуватка.

Щодо Харкова, то сніг на прибудинкових територіях прибирають більше 1300 працівників. Тротуари та внутрішньоквартальні дороги розчищають за допомогою техніки: задіяно 40 машин.

Синоптики прогнозують, що циклон має залишити Харківщину сьогодні після 15:00. Зараз температура повітря становить - 2°С - 6°С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-