Миколаївська міськрада заборонила відключати споживачів від газу

Миколаївська міськрада заборонила відключати споживачів від газу

Укрінформ
Миколаївська міська рада прийняла рішення ввести мораторій на відключення споживачів від газопостачання.

Таке рішення прийнято на сесії міської ради 29 листопада, повідомляє прес-служба міської ради.

"Миколаївська міська рада прийняла рішення запровадити мораторій на відключення споживачів, які оплачують за спожиті послуги, від газопостачання", - йдеться у повідомленні.

Так, в ході чергової сесії міської ради депутат міської ради Федір Панченко запропонував внести до порядку денного проект рішення "Про накладення мораторію на відключення споживачів від газопостачання та звернення депутатів Миколаївської міської ради до Антимонопольного комітету України". Ініціатива була підтримана колегами. Питання було внесено до порядку денного сесії міської ради і винесено на голосування.

У результаті 33 народних обранці проголосували за введення зазначеного мораторію і прийняття відповідного звернення до Антимонопольного комітету України. Крім того, юридичний департамент міської ради звернеться в прокуратуру з даного питання.

Читайте також: У Малині відрізали тепло трьом дитсадкам і двом школам

Як стало відомо кореспонденту Укрінформу, дане рішення прийняте у зв'язку що тим, що у Миколаєві почастішали випадки, коли «Миколаївгаз» відключає від газозабезпечення повністю всі стояки у багатоквартирних будинках, де хоча б одна квартира має борги за газ. Люди скаржаться, що, попри відсутність заборгованості, вимушені тижнями, а то й місяцями залишатися без газопостачання, через сусідів-неплатників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-