СБУ проведе антитерористичні навчання на Прикарпатті

СБУ проведе антитерористичні навчання на Прикарпатті

Укрінформ
В Івано-Франківській області СБУ 23-25 жовтня проведе планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання. Людей просять зберігати спокій, бо можливе запровадження особливого режиму.

Про це повідомляє управління СБУ в Івано-Франківській області.

"Протягом 23-25 жовтня 2018 року Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Івано-Франківській області проведе планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання. Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо. Управління СБ України в Івано-Франківській області звертається до громадян із проханням зберігати спокій, і з розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Береговому можуть розмістити роту Нацгвардії - мер

Зазначається, що тренування відбудуться на території міжнародного аеропорту Івано-Франківська в умовах, максимально наближених до реальних, і з використанням спеціальної техніки та озброєння.

У навчаннях візьмуть участь підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, Збройних сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, представники обласних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-