На Донеччині завершили ремонт моста через Сіверський Донець

На Донеччині завершили ремонт моста через Сіверський Донець

Укрінформ
У Лиманському районі Донецької області завершили основні роботи з ремонту моста через річку Сіверський Донець на автодорозі державного значення Добропілля – Лиман.

Про це повідомили в Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації з посиланням на обласну службу автомобільних доріг.

«На півночі Донеччини виконано основні роботи з відновлення мостового переходу через р. Сіверський Донець. Штучна споруда розташована на автодорозі загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що на мосту відновлено проїзну частину (із захистом існуючої монолітної залізобетонної плити новим гідроізоляційним шаром), укріплено тротуари та конусні частини, улаштовано систему водовідведення, встановлено металеве бар’єрне та пофарбовано перильне огородження.

Крім того, мостовий перехід обладнано сучасною системою зовнішнього освітлення, що вже працює у тестовому режимі.

Читайте також: На Львівщині у безпеку дорожнього руху інвестують 15 мільйонів

Ремонтні роботи фінансуються з Державного дорожнього фонду та обласного бюджету (кошти від «митного експерименту»).

Як повідомлялось раніше, це другий за довжиною (331 м) міст на Донеччині, розташований за маршрутом Слов’янськ – Лиман. Загальна протяжність ділянки, що сполучає сусідні райони, – 15,6 км. До завершення ремонтно-будівельного сезону пріоритетний напрямок планується повністю відремонтувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-