Чернівецького чиновника покарали за антисемітський вірш у Facebook

Чернівецького чиновника покарали за антисемітський вірш у Facebook

Укрінформ
Чиновнику Чернівецької обласної адміністрації Сергію Крупку оголосили догану за антисемітський вірш, опублікований ним у  Facebook.  На дописувача поскаржився директор Чернівецького обласного благодійного фонду «Хесед-Шушана» Ілля Хоч.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

“В обласній державній адміністрації розглянуто звернення директора Чернівецького обласного благодійного фонду «Хесед-Шушана», голови Чернівецької міської благодійної єврейської громади «Мір’ям» Іллі Хоча від 10 січня 2018 року та проведено дисциплінарне провадження стосовно Крупка Сергія Степановича – заступника начальника відділу з питань туризму обласної державної адміністрації.  За результатами розгляду, відповідно до подання дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ обласної державної адміністрації, розпорядженням ОДА  від 5 лютого за вчинення дисциплінарного проступку та дії, що шкодять авторитету державної служби, оголошено догану Крупку Сергію Степановичу “, - йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Працівників Карпатського заповідника звільнили за браконьєрство

Вірш з образою євреїв Крупко розмістив у Facebook на початку січня. Згодом він його видалив і пояснив появу допису помилкою. На пост бурхливо відреагували читачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-