На Кіровоградщині мати вбила доньку за небажання йти до школи - поліція

На Кіровоградщині мати вбила доньку за небажання йти до школи - поліція

Укрінформ
У вбивстві 12-річної дівчинки з Кіровоградщини, яку розшукували кілька днів і знайшли мертвою поблизу Кропивницького, підозрюється її мати.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Чотири доби поліція однієї з центральних областей розшукувала дівчинку 12 років, яка, за словами батьків, вранці пішла до школи і зникла. Вчора внаслідок пошукових заходів дівчинка була знайдена мертвою за 5 км від дому з численними пораненнями. Вже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства затримана мати дівчинки", - написав він.

За інформацією поліції, чоловік затриманої пішов на роботу і по дорозі відвів молодшу дитину до дитсадка. Старша дочка була разом з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома і не йти в школу, а мати, навпаки, наполягала, щоб вона йшла.

"Внаслідок - в пориві раптової люті мати вбила дитину, а потім вивезла і залишила на пустирі. Це страшна трагедія. Попереду ряд експертиз, в тому числі і проведення психіатричної експертизи підозрюваної. Крапку повинен поставити суд", - розповів Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ, у Кропивницькому кілька днів тривали пошуки 12-річної школярки Катерини Добродій. Іще минулої п'ятниці, 8 грудня, вона пішла вранці до школи і не повернулася. Через дві доби телефон дівчинки знайшли неподалік її будинку. Рідні школярки вважають, що апарат підкинули.

12 грудня на території населеного пункту на виїзді з міста Кропивницького працівники поліції виявили тіло дівчинки, яка перебувала у розшуку. Під час огляду судово-медичними експертами на ньому було виявлено тілесні ушкодження.

Читайте також: Вбивство у Лук'янівському СІЗО: справу екс-торнадівця передали до суду

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-