На Харківщині  - масове отруєння у дитсадку, п'ятьох дітей госпіталізували

На Харківщині - масове отруєння у дитсадку, п'ятьох дітей госпіталізували

Укрінформ
Проводиться перевірка за фактом масового отруєння дітей в Ізюмському районі Харківської області.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Інформація про подію в Ізюмському районі надійшла до чергової частини обласного управління поліції 28 квітня з Головного управління Держспоживслужби в Харківській області. А саме - у дошкільному навчальному закладі с. Оскіл виявлені порушення гігієнічних вимог щодо поводження з продуктами харчування, в результаті чого 26-27 квітня п'ятьох дітей госпіталізовано до інфекційного відділення Ізюмської міської лікарні з гострим гастроенетероколітом", - зазначила Алексєєва.

За її словами, факт зареєстрований у Журналі єдиного обліку правопорушень.

"Встановлено, що вранці 25 квітня після хвороби до садочку повернулася маленька вихованка, у якої були виявлені симптоми кишкового розладу. У другій половині дня дівчинку передали батькам. Наступного дня аналогічні симптоми проявилися у п'ятьох дітей, які були госпіталізовані в лікарню. Ще чотирьом вихованцям батьки надали медичну допомогу самостійно", - додала Алексєєва.

Що стосується п'ятьох госпіталізованих дітей, то, за її словами, на сьогодні дівчинка у віці 3 років, три 4-річні дівчинки і один 4-річний хлопчик виписані в задовільному стані: "Всі діти - вихованці групи".

Після отримання висновків санітарно-епідеміологічної служби буде прийнято рішення згідно з КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-