Гройсман обіцяє особисто перевіряти, як латають дороги

Гройсман обіцяє особисто перевіряти, як латають дороги

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв особисто об'їжджати дороги і стежити, як вони ремонтуються.

Про це він заявив під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я буду об'їжджати дороги постійно по країні й буду особисто пересвідчуватися, як і де все організовано", - сказав Гройсман.

Він також закликав представників служб автодоріг і відповідальних за дороги посадовців у Міністерстві інфраструктури також "бути постійно в полі" і стежити за процесом ремонту й будівництва доріг на місці.

"Окремо хочу звернутися до органів місцевого самоврядування, регіональних влад - ви теж не чекайте, що з Києва хтось буде вам давати сигнали, коли починати роботи. Уже починайте роботи", - додав глава уряду.

Водночас Прем'єр-міністр пообіцяв всіляко допомагати й сприяти й процесах ремонту українських доріг, але наголосив, що найважливішим на сьогодні є питання "в організації, термінах, жорсткому й жорстокому контролі".

Крім того, Гройсман продемонстрував на засіданні уряду відеоряд з кількома фактично зруйнованими українськими дорогами: трасами Миколаїв - Дніпро, Кропивницький - Дніпро, Дніпро - Черкаси, Львів - Тернопіль, Вознесенськ - Кривий Ріг тощо.

"Навіщо я вам це показав? Я повернув вас у реальність, як виглядають українські дороги. Я хотів би, щоб ви реально оцінювали, які перед нами стоять виклики. Дуже важливе питання - це організація робіт на дорогах. Ми йшли до цієї руйнації багато років. Це виклик", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-