Москаль просить Авакова замінити очільників обласних патрульних

Москаль просить Авакова замінити очільників обласних патрульних

Укрінформ
Після звернення колективу патрульної поліції голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль попросив міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і голову Національної поліції України Сергія Князєва замінити начальника обласної патрульної поліції та його заступника.

Про це йдеться на офіційному сайті губернатора Закарпаття.

"Я неодноразово наголошував, що крім скандалів ніякої користі від нової патрульної поліції на Закарпатті немає. Через нездале керівництво патрульна поліція повністю завалила роботу, як свідчать показники, кількість ДТП та злочинів за час її роботи не те що не зменшилася, а набагато зросла. Я направив звернення до міністра МВС Арсена Авакова і вже мав розмову з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим щодо необхідності невідкладного реагування на факти, наведені колективом Управління НПП. Моя позиція чітка – керівництво управління має бути зміщене", - заявив Москаль.

Цій заяві передувало колективне звернення до голови ОДА, яке підписали 73 патрульні поліцейські. Вони заявили про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина, а також його заступника Валерія Наймана.

«Ми висловлюємо недовіру керівництву та просимо Вас надіслати комісію для врегулювання ситуації, що склалася, для недопущення негативних наслідків», - зазначили патрульні у зверненні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-