У Мукачеві поліцейська Toyota Prius збила велосипедиста-учасника АТО

У Мукачеві поліцейська Toyota Prius збила велосипедиста-учасника АТО

Укрінформ
У Мукачеві розслідують суботню ДТП, під час якої поліцейська Toyota Prius збила велосипедиста - бійця АТО. У потерпілого – численні травми та забої, він у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"12 лютого 2017 року Мукачівською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Як встановили слідчі, 11 лютого 2017 року близько 21 години у м.Мукачево на перехресті вулиць Свалявської та Гулака Артемовського автомобіль патрульної поліції марки Toyota Prius скоїв наїзд на велосипедиста – військовослужбовця, учасника АТО", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прокуратурі області, потерпілого доставлено до військового госпіталю з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рвана рана брови.

Поліцейский автомобіль поміщено на арештмайданчик.

У прокуратурі зауважили, що поліцейським загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також санкція статті передбачає виправні роботи на строк до двох років або арешт до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-