Як ЄС допомагає Україні притягнути російських воєнних злочинців до відповідальності

Як ЄС допомагає Україні притягнути російських воєнних злочинців до відповідальності

Укрінформ
23 жовтня, 17:30 - брифінг за результатами візиту делегації європарламентарів Підкомітету Європейського парламенту з питань прав людини (у складі Комітету Європарламенту з питань закордонних справ). 

Організатори: Медіацентр Україна – Укрінформ.

Спікер: Удо Бульманн - голова делегації депутатів Підкомітету Європарламенту з прав людини.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV, а також  ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/about, на фейсбук-сторінці  Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w.

Підсумкові матеріали:

Депутати Європарламенту: Європейська мрія жива і зараз тут, в Україні

Делегація підкомітету Європейського парламенту з питань прав людини відвідала Україну з метою підтримати зусилля у досягненні правосуддя та притягнення до відповідальності відповідальних за воєнні злочини.

Про це сказали члени делегації на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

“Ми знаємо, що європейська мрія перероджується. Ми знаємо, що вона жива і зараз тут, в Україні. Це той сигнал, який ми хочемо передати до європейських інституцій, до тих, хто приймає рішення, до тих, хто вирішує багато практичних питань на шляху просування”, – наголосив голова делегації Удо Бульманн.

Він зазначив, що в Україні представники Європарламенту мали зустрічі з генеральним прокурором Андрієм Костіним, членами комітету Верховної Ради з прав людини та представниками фонду Save Ukraine.

Євродепутати мають намір зосередити свої зусилля у питанні щодо депортованих дітей, цивільних, військовополонених, а також закликати лідерів ЄС знайти безпечний шлях для використання російських заморожених активів на відновлення України.

Делегація також відвідала Чернігівську область, де зустрілася з постраждалими і свідками воєнних злочинів армії РФ.

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня депутати Європарламенту підтримали пропозиції щодо створення Українського фонду у розмірі €50 мільярдів у першому читанні.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-