Ворожі атаки на Харків: наслідки та жертви

Ворожі атаки на Харків: наслідки та жертви

Укрінформ
24 жовтня, 16:00 - брифінг на тему: "Ворожі атаки на Харків: наслідки та жертви". 

Організатори: Медіацентр Україна – Укрінформ.

Спікер: Євген Іванов - заступник голови Харківської ОВА (онлайн).

Теми до обговорення:

  • Удар по терміналу «Нової пошти»: жертви та наслідки атаки.
  • Поточна ситуація в місті та області.
  • Гуманітарна ситуація та стан інфраструктури в місті та області.
  • Чи повертаються люди до своїх домівок попри ворожі обстріли?

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн.

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTVа також  ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/aboutна фейсбук-сторінці  Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w.

Підсумкові матеріали:

На Харківщині запустили 27% котелень - ОВА

На Харківщині запустили 146 котелень, це 27% від усієї кількості.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов.

“Вже 27% - 146 котелень - запущено по Харківській області, 57 з них - у місті Харкові. Зокрема, підключений 41 заклад охорони здоров’я, більше 600 багатоквартирних будинків. Процес підключення триває, йде за графіком”, - сказав Іванов.

За словами заступника начальника ОВА, на Харківщині зараз мешкає вже 2,5 млн осіб, із них близько 1,4 млн - в обласному центрі. Понад 520 тис. жителів мають статус ВПО.

“Але в таких громадах, як Куп’янська, Вовчанська, селище Великий Бурлук, Козача Лопань - тобто прифронтові та прикордонні - повернення населення не фіксується”, - зазначив Іванов.

Як повідомлялося, у звільненому від російських загарбників Ізюмі на Харківщині завдяки модульним котельням запустять опалення в 35 багатоквартирних будинках у центрі міста.

На Харківщині комісії сформували перші 65 сертифікатів за програмою єВідновлення на повністю знищене житло

На Харківщині комісії в найбільш зруйнованих громадах сформували перші 65 сертифікатів за програмою єВідновлення на повністю знищене житло.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов.

“По повністю знищеному майну в нас в області вже зареєстровано 1942 заяви. В шести громадах, які найбільше постраждали, комісії вже сформували перших 65 сертифікатів на суму майже 100 млн грн”, - повідомив Іванов.

Загалом на єВідновлення в регіоні отримано 20385 заявок на поточний ремонт частково пошкодженого житла. 6109 заявок уже задоволено на загальну суму майже пів мільярда.

Як повідомлялося, станом на 20 жовтня нараховано майже 2 млрд гривень компенсації за програмою "єВідновлення" за пошкоджене внаслідок російської агресії житло.

З першого листопада активно запрацює програма компенсації за повністю знищене майно. Зареєстровано вже більш як 4300 заявок, із них половина надійшла від жителів Харківської області, значна частина - з Київщини. Комісії проводили обстеження, за результатами яких сформовано майже 200 житлових сертифікатів.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-