Україна очікує справедливих рішень на липневому саміті НАТО - Єрмак

Україна очікує справедливих рішень на липневому саміті НАТО - Єрмак

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак висловлює сподівання на справедливі рішення саміту НАТО у Вашингтоні в липні 2024 року.

Про це йдеться в повідомленні на сайті глави держави, передає Укрінформ.

Єрмак провів зустріч з делегацією американського аналітичного центру Інститут Гудзона на чолі з його президентом та виконавчим директором Джоном Волтерсом і подякував за візит та послідовну підтримку України в боротьбі проти російської агресії.

“Важливо, щоб ви на власні очі побачили, що українці залишаються міцними та продовжують боротьбу за свою свободу”, - заявив Єрмак.

Керівник ОП наголосив на важливості того, щоб підтримка України з боку США не припинялася.

Єрмак також зауважив, що Україна має сподівання на справедливі рішення саміту НАТО у Вашингтоні в липні 2024 року. Він нагадав про започаткування діяльності Міжнародної робочої групи з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України, яка, зокрема напрацьовує відповідні пропозиції щодо наближення України до Альянсу.

Читайте також: Президент не вбачає ризиків для міжнародної безпеки у запрошенні України до НАТО

Учасники зустрічі домовилися підтримувати регулярний обмін думками і скоординували кроки щодо подальшої взаємодії.

Як повідомляв Укрінформ, Єрмак та експрем'єр Фінляндії Санна Марін, яка входить до Міжнародної робочої групи з питань безпеки та євроатлантичної інтеграції України, обговорили ситуацію на фронті та перспективи вступу України до Євросоюзу і НАТО.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-