Стефанчук обговорив зі спікером парламенту Північної Македонії посилення санкційного тиску на Росію

Стефанчук обговорив зі спікером парламенту Північної Македонії посилення санкційного тиску на Росію

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час зустрічі із головою Собранія Республіки Північна Македонія Йованом Мітреським обговорив посилення санкційного тиску на Російську Федерацію.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук повідомив у Фейсбуці.

Він підкреслив, що в ці особливі для України дні, коли два роки тому Росія розпочала повномасштабне вторгнення, друзі та партнери стоять пліч-о-пліч з Україною.

«Наші країни мають активний політичний діалог, і це важливо. Так само як і надана практична допомога у протистоянні державі-агресору», - наголосив Стефанчук.

Співрозмовники обговорили подальше посилення санкційного тиску проти РФ та реалізацію Формули миру Президента України Володимира Зеленського.

«Також акцентував, що майбутнє і України, і Північної Македонії — у Європейському Союзі. Окремо подякував Північній Македонії за підтримку євроатлантичного курсу України», - підкреслив Стефанчук.

Читайте також: Стефанчук і віцепрезидентка Бундестагу обговорили у Києві Формулу миру

Як повідомляв Укрінформ, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук та спікер ізраїльського Кнесету Амір Охана обговорили залучення Ізраїлю до консультацій з імплементації української Формули миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-