Єрмак провів розмову з радником Сунака - про що говорили

Єрмак провів розмову з радником Сунака - про що говорили

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та радник прем’єр-міністра Великої Британії з питань нацбезпеки Тімоті Барроу телефоном обговорили підготовку до конференції щодо спільного оборонного виробництва.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

"На продовження діалогу Президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака Андрій Єрмак і Тімоті Барроу обговорили підготовку до конференції щодо спільного оборонного виробництва. Співрозмовники також приділили увагу Угоді про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Великою Британією", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ОП, Барроу відзначив безпрецедентну підтримку Угоди з боку парламенту та політичних партій Великої Британії, що свідчить про те, що британський народ також беззаперечно підтримує цей документ.

Керівник ОП подякував співрозмовнику за участь у зустрічі радників з питань національної безпеки та зовнішньополітичних радників країн щодо імплементації української Формули миру, яка відбулася в Давосі. Сторони обговорили подальшу взаємодію в її реалізації.

Єрмак також висловив вдячність королю Великої Британії Чарльзу ІІІ, прем’єр-міністру Ріші Сунаку, обом палатам парламенту та всьому британському суспільству за всебічну підтримку України в боротьбі з російським агресором.

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак підписали Угоду про співробітництво у сфері безпеки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-