Тримає двері відкритими для діалогу з маніяком: Подоляк дорікнув світу за нерішучі кроки стосовно Росії

Тримає двері відкритими для діалогу з маніяком: Подоляк дорікнув світу за нерішучі кроки стосовно Росії

Укрінформ
В Офісі Президента вважають, що нерішучі кроки світу стосовно Росії дозволяють їй щоночі тероризувати українських громадян і залишатись безкарною.

Про це написав у соцмережі Х радник керівника ОП Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

«XXI століття. Січень 2024. Росія продовжує масово тероризувати центри великих українських міст усіма видами зброї: балістичною, безпілотниками, гіперзвуковою, крилатими ракетами. Десятки, сотні ракет. Щоночі. Лише з однією метою - вбити якомога більше мирних жителів, налякати їх, загнати в підпілля... Ну що? Давайте далі надамо Росії право скликати Радбез ООН і говорити про тероризм - так «ефективно» чи не так (сарказм)? Вбивця, який кричить про свої права, дійсно вартий того, щоб його слухали (знову сарказм). Давайте продовжувати мовчати, запрошувати «представників держави-терориста» на зустрічі, саміти, «мирні конференції», припускаючи, що він добровільно раптом стане законослухняним», - написав Подоляк.

Він також з сарказмом зауважив, що світ закриває очі на те, що відбувається в Україні, коли «шукає невійськові рішення» і «тримає двері відкритими для діалогу» з маніяком.

Читайте також: Зеленський - про ранкову атаку: Росія запустила по Україні майже 100 ракет

«Маніяки зазвичай каються, коли залишаються безкарними (знову сарказм). Поставимо під сумнів необхідність військової допомоги Україні, тому що російські вбивці добровільно відмовляться від п’янкого смаку безкарного масового вбивства. Давайте всі разом продовжувати спостерігати за геноцидними ударами по Україні, але робити вигляд, що це якісь дрібниці. Звісно, ​​якщо засунути голову в пісок невігластва, все закінчиться і всі легко повернуться до звичного способу життя...», - зазначив радник керівника ОП.

Як повідомляв Укрінформ, Росія 2 січня здійснила масштабну терористичну атаку проти цивільної інфраструктури України.

Основний удар прийшовся на Київщину і Харківщину. Били по житлових будинках. Є загиблі та постраждалі.

Росія запустила по Україні близько 100 ракет різних типів. Сили та засоби Повітряних сил, у взаємодії із підрозділами Сил оборони України знищили 72 ворожі повітряні цілі, зокрема 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал».

Читайте також: Масований обстріл Києва: вже відомо про 49 постраждалих та двох загиблих

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця в інтерв'ю «Голосу Америки» розповів, що у Радбезі ООН ніхто не хоче навіть говорити про обмеження прав Росії.

За його словами, Україна намагається завадити Росії використовувати міжнародні організації як платформу для «токсичної пропаганди», але наразі не вдається навіть розпочати дискусію в Радбезі ООН щодо обмеження прав Росії в цьому органі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-