Японія підтримає екологічні ініціативи України на Конференції ООН зі зміни клімату - посол

Японія підтримає екологічні ініціативи України на Конференції ООН зі зміни клімату - посол

Укрінформ
Японія готова до співпраці з Україною у сфері захисту довкілля і повністю підтримує екологічні ініціативи українського уряду, зокрема, в рамках Конференції ООН зі зміни клімату (COP28).

Про це заявив посол Японії в Україні Кунінорі Мацуда під час зустрічі з міністром захисту довкілля та природних ресурсів Руслано Стрільцем, передає Укрінформ із посиланням на повідомлення японського посольства у соцмережі Х.

«16 листопада посол Мацуда провів зустріч із міністром захисту довкілля та природних ресурсів Русланом Стрільцем, під час якої запевнив у повній співпраці та підтримці Японією екологічних ініціатив українського уряду, зокрема, в рамках COP28 (Конференції ООН зі зміни клімату – ред.)», - поінформували у диппредставництві Японії в Україні.

Читайте також: Загальна сума збитків довкіллю в Україні через війну сягнула ₴2,2 трильйона - міністр

Конференція ООН зі зміни клімату COP28 проходитиме з 30 листопада до 12 грудня в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Як повідомлялося, Японське агентство JICA (Japan International Cooperation Agency) надасть Україні технічну підтримку, а також допоможе з навчанням спеціалістів за проєктами швидкого впливу (ПШВ), що спрямовані на реконструкцію інфраструктури у Дніпрі, Києві, Миколаєві, Одесі, Харкові та Херсоні.

Фото: Посольство Японії в Україні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-