Формула миру та події на Близькому Сході: Єрмак провів розмову з главою розвідки Йорданії

Формула миру та події на Близькому Сході: Єрмак провів розмову з главою розвідки Йорданії

Укрінформ
Очільник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з керівником Генерального директорату розвідки Йорданії Ахмедом Хусні.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Офісу Президента.

“За дорученням Президента України Володимира Зеленського керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак провів телефонну розмову з директором Генерального директорату розвідки Йорданського Хашимітського Королівства, генерал-майором Ахмедом Хусні”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сторони зосередили основну увагу на питанні імплементації української Формули миру та підготовці до проведення найближчим часом на Мальті третьої зустрічі на рівні радників із національної безпеки та дипломатичних радників лідерів держав.

Єрмак подякував за участь йорданської делегації в попередньому раунді консультацій у Джидді й запросив Хусні особисто долучитися до запланованого заходу.

Читайте також: Єрмак обговорив імплементацію Формули миру з радником президента ПАР

Керівник Офісу Президента й очільник йорданської розвідки також обмінялися думками щодо подій на Близькому Сході. Було наголошено на необхідності недопущення подальшої ескалації конфлікту та відзначено важливість захисту цивільного населення в умовах бойових дій. Сторони також наголосили на необхідності безперешкодного функціонування гуманітарних коридорів для евакуації цивільних громадян і постачання гуманітарних вантажів.

Нагадаємо, у понеділок Володимир Зеленський обговорив зі спадкоємним принцом, прем'єр-міністром Королівства Саудівська Аравія Мухаммадом бін Салманом аль Саудом розвиток співпраці між країнами та підготовку до Глобального саміту миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-