Єрмак обговорив з радником прем’єра Індії підготовку зустрічі щодо Формули миру

Єрмак обговорив з радником прем’єра Індії підготовку зустрічі щодо Формули миру

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником з питань національної безпеки прем’єр-міністра Республіки Індія Аджитом Кумаром Довалом.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, передає Укрінформ.

"Керівник Офісу глави держави повідомив про підготовку до проведення найближчим часом третьої зустрічі на рівні радників з національної безпеки, яка стосуватиметься імплементації Української формули миру та організації Глобального саміту миру. Він зазначив, що українська сторона провела вже дев’ять тематичних зустрічей на рівні послів, присвячених окремим пунктам Формули миру, і з кожним разом розширює коло учасників, зокрема, залучаючи країни Глобального Півдня", - йдеться у повідомленні.

Єрмак також поінформував співрозмовника про поточну безпекову ситуацію, зокрема про чергові терористичні акти Росії, які призвели до загибелі значної кількості цивільних громадян України.

Читайте також: Ситуація на фронті, формула миру та оборона: Зеленський зустрівся із главою МЗС Італії

Зазначається, що співрозмовники обговорили важливість інтенсифікації контактів на рівні міністрів оборони двох країн.

"Керівник Офісу Президента України й радник прем’єр-міністра Індії домовилися продовжувати діалог і координувати позиції стосовно важливих питань міжнародного порядку денного", - додали в ОП.

Читайте також: Костін у США обговорив шляхи реалізації української формули миру

Як повідомляв Укрінформ, третя зустріч на рівні радників з національної безпеки та політичних директорів щодо ключових принципів миру на основі Формули миру Президента Володимира Зеленського може відбутися у жовтні у турецькому Стамбулі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-