Стефанчук зустрівся зі спікером Кнесету Ізраїля - говорили про наслідки війни

Стефанчук зустрівся зі спікером Кнесету Ізраїля - говорили про наслідки війни

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук зустрівся в Ірландії зі спікером Кнесету Держави Ізраїль Аміром Оханою, співрозмовники обговорили глобальні наслідки російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук повідомив у Фейсбуці.

"Дуже відверта та предметна розмова. Передусім говорили про злочини, які щоденно скоює РФ на українській землі, глобальні наслідки російської агресії та цінність підтримки України. Я зазначив, що сьогодні продовжується боротьба за те, яким буде світ у найближчі 100 років. Адже весь світ дивитиметься на переможця", - заявив Стефанчук.

За його словами, триває "страшний двобій між диктатурою та демократією". "Дуже важливо, аби перемогла демократія. І це буде свідченням того, що демократія має силу", - наголосив Стефанчук.

Співрозмовники також приділили увагу Формулі миру Президента України Володимира Зеленського. Стефанчук закликав парламент Ізраїлю долучитися до імплементації цієї ініціативи.

Читайте також: Нетаньягу – Зеленському: Ізраїль продовжуватиме допомагати Україні в гуманітарних питаннях

"Наостанок подякував ізраїльській стороні за надання гуманітарної допомоги Україні та наміри продовжити робити це у майбутньому", - підкреслив Стефанчук.

Як повідомлялось, Стефанчук відвідує з робочим візитом Ірландію, де, зокрема бере участь у Європейській конференції голів парламентів.

Фото: Фейсбук Руслана Стефанчука

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-