Кислиця отримав премію «Посол, що надихає молодь»

Кислиця отримав премію «Посол, що надихає молодь»

Укрінформ
Молодіжна рада при Міністерстві закордонних справ обрала Постійного представника України при ООН Сергія Кислицю переможцем премії “Посол, що надихає молодь”.

Як передає Укрінформ, про це перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова повідомила у Фейсбуці.

“Сьогодні, 12 серпня, у Міжнародний день молоді, наша Молодіжна рада при Міністерстві закордонних справ України обрала Посла, що надихає молодь. Не просто то, надихати молодих активних креативних”, - зауважила Джапарова.

Читайте також: "Український молодіжний форум: відновлення в єдності" зібрав понад 300 учасників

За її словами, упродовж місяця експертна комісія, у складі активної молоді, аналізувала роботу надзвичайних і повноважних послів України за критеріями: креативність прийняття рішень, активність на міжнародній арені й інноваційність підходів у взаємодії з медіа та молоддю, активність у соцмережах.

Крім того, другорядними факторами відбору були також впізнаваність посла серед представників та представниць української молоді та унікальність стилю комунікації з громадськістю.

“Отже, рада урочисто повідомити, що переможцем премії Молодіжної ради при МЗС України “Посол, що надихає молодь” став Сергій Кислиця”, - зауважила перша заступниця міністра.

За її словами, Молодіжна рада як нагороди для переможця підготувала символічне NFT, стажера для допомоги в роботі та статтю в медіа.

Читайте також: Українська молодь буде в центрі процесу відновлення країни – Шмигаль

“Працюємо для наближення нашої перемоги якнайшвидше та щиро віримо, що наступного року влаштуємо церемонію нагородження премії, яка, відтепер, буде щорічною. Щирі вітання, Сергію, визнання від молоді - найвища похвала!” - наголосила перша заступниця міністра

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський указом № 333/2021 від 28 липня 2021 року установив День молоді, який відзначатимуть щороку 12 серпня в Міжнародний день молоді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-