ВАКС арештував нардепа Гунька із можливістю внесення ₴30 мільйонів застави

ВАКС арештував нардепа Гунька із можливістю внесення ₴30 мільйонів застави

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд взяв під варту нардепа, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди за надання приватному підприємцю в оренду державних земель, із можливістю внесення застави у розмірі 30 мільйонів гривень.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає Укрінформ.

«Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене генеральним прокурором, та обрав народному депутату, якого напередодні викрили на одержанні неправомірної вигоди за надання приватному підприємцю в оренду державних земель, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 30 млн грн застави», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАБУ показало перемовини про хабар: для Гунька вимагають арешту чи 50 мільйонів застави

Зазначається, що на виконання рішення суду підозрюваного було взято під варту у залі суду.

Як повідомлялося, Служба безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро викрили чинного народного депутата України, який за 85 тис. дол. «продавав» землю Національної академії аграрних наук. За інформацією ЗМІ, ідеться про народного депутата Андрія Гунька.

Читайте також: Народному депутату Гуньку оголосили підозру

Прокурор САП наполягав на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі понад 50 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-