Єрмак обговорив з представником президента Кореї українську Формулу миру

Єрмак обговорив з представником президента Кореї українську Формулу миру

Фото
Укрінформ
Керівник ОП Андрій Єрмак обговорив з директором Офісу з національної безпеки при президентові Республіки Корея Чо Те Йонгом питання реалізації Української формули миру.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Єрмак відзначив, що нещодавній візит до України лідера Республіки Корея був успішним і надзвичайно вагомим для розвитку відносин між двома державами, які виходять на безпрецедентно високий рівень.

«Важливо, що під час візиту президент Республіки Корея виділив час для відвідання місць поблизу Києва, де на власні очі зміг побачити наслідки злочинів, які скоїв російський агресор на території України», - сказав керівник ОП.

Він розповів співрозмовнику про підготовку чергової зустрічі радників з національної безпеки лідерів держав щодо реалізації ініціатив України з відновлення сталого й справедливого миру на основі поваги до Статуту ООН і міжнародного права.

Єрмак підкреслив, що Україна продовжує активну роботу над імплементацією Формули миру Президента Володимира Зеленського та над підготовкою Глобального саміту миру.

Читайте також: Єрмак та іноземні дипломати під час поїздки на ЧАЕС обговорили Формулу миру

Сторони також скоординували співпрацю між Україною й Республікою Корея в гуманітарній та економічній сферах.

Як повідомлялося, президент Республіки Корея Юн Сок Йоль разом із дружиною Кім Кон Хі здійснили візит в Україну 15 липня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-