Безглуздо і вбивчо для України і Європи: Подоляк про переговори з нинішнім московським режимом

Безглуздо і вбивчо для України і Європи: Подоляк про переговори з нинішнім московським режимом

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що будь-який переговорний процес із нинішнім московським режимом наразі є неможливим.

Про це він написав у Твіттері, передає Укрінформ.

"Будь-який переговорний процес із нинішнім московським режимом є неможливим. Це безглуздо, небезпечно та вбивчо – для України, для Європи, для міжнародного права… Для цього взагалі не існує ані «російсько-хлипких», ані індонезійських, ані бразильських, ані африканських «фундаментів», - переконаний Подоляк.

Він наголосив, що "агресор має забратися з чужої території, остаточно втративши власну армію та репутацію країни, яку треба було боятися".

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 3 червня в інтерв’ю латиноамериканським ЗМІ заявив: якщо Росія хоче дипломатичного напрямку, то "вони повинні вийти (з території України - ред.), не чекаючи, коли у нас загине багато людей і ми виштовхнемо їх”.

Читайте також: Понад 20 країн вибрали пункти Формули миру, які готові координувати або бути співголовами - ОП

Водночас глава держави наголосив, що коли ми витиснемо російські війська з нашої території, то вже не буде сенсу проводити перемовини з Росією. "Про що нам з ними говорити? Який сенс вже говорити? Я думаю, що тоді Росія буде шукати собі інших лідерів, які зможуть знайти підхід до всього цивілізованого світу, знайти можливість, щоб з ними люди якісь сідали хоч про щось говорити, тому що після того, що вони зробили, до діалогу з ними ніхто не готовий", - сказав Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-