Україна починає відповідати стандартам НАТО швидше, ніж будь-яка інша країна - експрем’єр Естонії

Україна починає відповідати стандартам НАТО швидше, ніж будь-яка інша країна - експрем’єр Естонії

Укрінформ
Україна починає відповідати стандартам НАТО швидше, ніж будь-яка інша країна.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявив колишній прем’єр-міністр Естонії Тааві Рийвас під час 15-го щорічного Київського безпекового форуму.

"Щодо перемоги України, яка, безперечно, відбудеться і відбудеться виключно на українських умовах, адже ніхто інший не буде і не може нав’язувати умови, які для вас будуть неприйнятними – то це також призведе до вступу України в НАТО та ЄС. Це абсолютно зрозуміло. І це не просто про те, що Україна отримує членство – це НАТО отримує надзвичайно потужного члена", - сказав він.

Читайте також: Путін тепер добре розуміє, як помилявся щодо «вигаданої України» – Кондоліза Райс

Рийвас вказав на те, що Україна зараз починає відповідати стандартам НАТО "набагато швидше, ніж будь-яка інша країна". І тому "питання не стоїть про те, чи відповідає Україна стандартам НАТО – "вона доволі скоро може це зробити".

"Україна буде членом НАТО і ЄС. Це точно", - переконаний колишній прем’єр Естонії.

За його словами, важливо пам’ятати, що Україна зараз бореться "не лише за себе, а й за весь демократичний світ та за всю Європу".

Читайте також: Застосування росією ядерної зброї стане кінцем «ери путіна» - Расмуссен

Як повідомляв Укрінформ, 25-26 травня проходить 15-й щорічний Київський безпековий форум "За нашу і вашу свободу/Fighting for NATO". Центральна тема Форуму – набуття членства України в НАТО. У Форумі беруть участь відомі міжнародні діячі, світові фахівці з міжнародних відносин і проблем безпеки, дипломати, журналісти і громадські активісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-