У МВС заявляють, що не думають про можливу відставку Монастирського

У МВС заявляють, що не думають про можливу відставку Монастирського

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ наразі не думають про потенційну відставку глави цього відомства Дениса Монастирського.

Про це у ефірі українських телеканалів заявив радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов, передає кореспондент Укрінформу.

«Міністр працює, як і працював, 24/7. У нього, повірте, надзвичайно великий фронт робіт. Я не буду наразі усього перераховувати, і міністру точно є чим зайнятися. Ми точно про це (потенційну відставку Монастирського – ред.) не думаємо, - ми робимо те, що можемо робити, все від нас залежне наразі для того, щоб наша країна почувалася у безпеці і у захисті», - наголосив Смірнов.

Окремо, відповідаючи на питання щодо зрадників у системі МВС, він сказав, що якщо взяти ці дані у відсотковому відношенні, то менше ніж 1 відсоток від складу МВС перейшли на бік ворога.

«Хотів би сказати, що це – крапля у морі… на фоні всіх тих героїв, які зустрічають ворога і які героїчно роблять щодня свою роботу, щоб забезпечувати і тримати безпеку у цій країні. Звичайно, хотілося б, щоб їх взагалі не було, але це певний такий момент для нас самоочищення, якщо можна так сказати»,- поінформував радник очільника МВС.

Читайте також: Зеленський підписав указ про звільнення Венедіктової

Як повідомлялося, 17 липня Президент Володимир Зеленський відсторонив від посади генпрокурора Ірину Венедіктову та усунув від виконання обов'язків голову СБУ Івана Баканова.

Верховна Рада 19 липня проголосувала за припинення повноважень Венедіктової на посаді генерального прокурора України і звільнила Івана Баканова з посади голови Служби безпеки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-