Не лише ОПЗЖ: Малюська каже, що апеляції подали кілька проросійських партій

Не лише ОПЗЖ: Малюська каже, що апеляції подали кілька проросійських партій

Укрінформ
Міністр юстиції Денис Малюська повідомив, що кілька проросійських партій, серед яких - “Опозиційна платформа - За життя”, подали апеляційні скарги на рішення суду про заборону їхньої діяльності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці міністерства у Фейсбуці.

“Декілька проросійських партій, чию діяльність в Україні заборонив суд, подали апеляційні скарги, зокрема «Опозиційна платформа – За життя». Вони подали апеляцію і ми очікуємо найближчим часом її розгляду у касаційному суді. Але ми налаштовані оптимістично, розраховуємо на чесне і прозоре правосуддя і, безумовно, інформуватимемо суспільство про результати розгляду апеляційної скарги”, - сказав Малюська.

Читайте також: ОПЗЖ оскаржує судове рішення про заборону її діяльності

Також, за його словами, вже очевидно, що кілька партій не подаватимуть апеляції.

“Повну картину щодо того, хто буде подавати апеляцію, а хто змирився з рішенням суду, Мін’юст очікує побачити до кінця липня, а до кінця липня вже буде розуміння щодо того, скільки коштів проросійських політичних партій отримає держава. Чемпіоном поки що виглядає Комуністична партія України, яка має дуже багато нерухомості”, - підкреслив міністр.

Читайте також: Триває збір та аналіз інформації про те, хто може потрапити до реєстру олігархів - Малюська

Як повідомлялося, станом на 5 липня за позовами Мін'юсту заборонено діяльність уже 15 проросійських політичних партій в Україні. Це, зокрема - Комуністична партія України, "Щаслива Україна”, «Русь єдина», «ОПЗЖ», Партія Шарія, «Опоблок», «Соціалісти», «Наші», «Держава», «Блок Володимира Сальдо», партія «Справедливості та розвитку», Соціалістична партія України, «Ліва опозиція», «Союз лівих сил» та Прогресивна соціалістична партія України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-