У Абрамовича підтвердили, що він мав симптоми отруєння

У Абрамовича підтвердили, що він мав симптоми отруєння

Укрінформ
Представник російського мільярдера Романа Абрамовича підтвердив інформацію, що кілька тижнів тому під час мирних переговорів він відчував симптоми отруєння.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляється в Телеграм-каналі російської служби BBC News.

«Представник Романа Абрамовича підтвердив Бі-бі-сі, що мільярдер кілька тижнів тому під час мирних переговорів у Києві відчував симптоми отруєння. Зараз Абрамович почувається нормально і продовжує брати участь у переговорах», – йдеться у повідомленні.

Водночас представник мільярдера відмовився підтверджувати інформацію про інших постраждалих або про можливі джерела отруєння.

Як повідомлялося, раніше журналісти Bellingcat заявили, що три члени делегації, які брали участь у переговорах між Україною та росією, відчували симптоми отруєння хімічною зброєю. Одним із них нібито став Роман Абрамович.

Крім того, ЗМІ повідомляли про отруєння члена української делегації, народного депутата Рустема Умерова. Проте Умеров спростував цю інформацію та запевнив, що з ним усе гаразд. Також радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявляв, що всі члени переговорних груп України та росії працюють у штатному режимі.

За попередніми даними, черговий раунд переговорів між Україною та рф відбудеться у Стамбулі 29-30 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-