Пашинського попереджали про єдиний шанс утекти з України - адвокат

Пашинського попереджали про єдиний шанс утекти з України - адвокат

Укрінформ
Колишнього народного депутата Сергія Пашинського попереджали про те, що в нього є "один шанс негайно втекти з України", заявив адвокат Андрій Федур.

Про це повідомляє Громадське.

"Друзі" просили тікати. Не втечеш - 8 років (позбавлення волі - ред.)", - сказав в ефірі програми "Нині вже" адвокат Андрій Федур.

При цьому він заявив, що Пашинському казали, проти яких людей він свідчитиме, перебуваючи в СІЗО. "Не в цій справі. Це стосувалося, зокрема Турчинова, Парубія та Порошенка", - уточнив адвокат.

Читайте також: Адвокат заявив про загрозу життю Пашинського у СІЗО

Як повідомлялося, слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань 4 жовтня повідомили  колишньому народному депутату Пашинському про підозру в заподіянні тяжкого тілесного ушкодження.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області стався інцидент між народним депутатом Сергієм Пашинським і місцевим жителем В'ячеславом Хімікусом. Пашинський поранив свого опонента з пістолета марки Glock-19, що, за його словами, є нагородним - він отримав його у березні 2014 року, коли був в.о. глави Адміністрації Президента.

Читайте також: Прокурор не надав нових доказів у справі про стрілянину - адвокат Пашинського

Хімікус дістав вогнепальний осколковий перелом стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, завдані тілесні ушкодження є тяжкими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-