Ложкін заявляє, що не зустрічався з Коломойським в Ізраїлі

Ложкін заявляє, що не зустрічався з Коломойським в Ізраїлі

Укрінформ
Колишній глава Адміністрації Президента Борис Ложкін заявив, що він не зустрічався з бізнесменом Ігорем Коломойським в Ізраїлі.

Про це Ложкін повідомив у Facebook.

«З інтересом прочитав інтерв'ю з Ігорем Коломойським. Для тих, кому це важливо, повідомляю: я - президент Єврейської конфедерації України і в Ізраїлі буваю часто. Останній раз провів там 3 дні, а не два тижні, з Коломойським не зустрічався і не розмовляв», - зазначив він.

Ложкін переконаний, що «емоційні передвиборні перевантаження, які відчувають всі, кому дорогі інтереси країни, найближчим часом спадуть, і ми зможемо продовжити нормальний суспільний діалог».

Раніше Коломойський в інтерв'ю «Економічній правді» і «Українській правді» заявив, що екс-глава Адміністрації Президента Петра Порошенка Борис Ложкін нібито кілька тижнів «відсиджувався» у нього, тому що прокурор Костянтин Кулик хотів вручити йому підозру.

Читайте також: Зеленський не слухатиме порад Коломойського щодо держуправління

Прокурор Генеральної прокуратури Костянтин Кулик 11 квітня заявив, що в розслідування справи про продаж групи компаній «Український Медіа Холдинг» бізнесмену Сергію Курченку особисто втручалися Президент Петро Порошенко, а також представники АП.

У свою чергу Порошенко повідомив, що прокурор Кулик, перш ніж заявити про втручання Президента у розслідування справи про продаж групи компаній «Український Медіа Холдинг», зустрічався з юристами Коломойського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-