Порошенко не виключає скорочень в Укроборонпромі

Порошенко не виключає скорочень в Укроборонпромі

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко не виключає скорочення управлінського персоналу Державного концерну "Укроборонпром" та наголошує на нових вимогах щодо підвищення ефективності та прозорості його роботи.

Про це він заявив у середу, 21 лютого, під час представлення нового керівника концерну Павла Букіна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Так, будуть зміни: можуть бути певні скорочення управлінського персоналу, будуть нові вимоги з підвищення ефективності, прозорості роботи. Перші кроки в цьому напрямку вже зроблені за рахунок змін у складі спостережної ради. Нове керівництво, я думаю, виправдає надії, які на них покладає спостережна рада, уряд, Президент", - зазначив глава держави.

Разом з тим він наголосив, що завдання, поставлені ним перед новим керівництвом концерну, є надзвичайно відповідальними.

Читайте також: Укроборонпром отримав нового гендиректора

"Це теми національної безпеки, життя і смерті, якщо хочете: і виконання державного оборонного замовлення, і розробка та виконання стратегії середньострокового розвитку оборонного комплексу, питання корпоратизації. Не бійтесь ставити питання про залучення інвестицій, у тому числі іноземних, про залучення технологій. Треба вийти з пострадянських штампів", - звернувся Порошенко до Букіна та членів наглядової ради Укроборпрому.

Окрім того, Президент подякував секретарю Ради національної безпеки та оборони Олександру Турчинову за ефективну координацію роботи.

Як повідомлялося, Порошенко 12 лютого підписав указ про звільнення Романа Романова з посади генерального директора ДП "Укроборонпром". 21 лютого глава держави призначив генеральним директором концерну "Укроборонпром" Павла Букіна. Відповідний указ глава держави підписав у присутності колишнього керівника концерну Романа Романова, міністра оборони Степана Полторака та інших посадовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-