На каналі FREEДОМ відбудеться прем’єра проєкту «Кандидат»

На каналі FREEДОМ відбудеться прем’єра проєкту «Кандидат»

Укрінформ

4 січня о 20:00 в ефірі телеканалу FREEДОМ, який входить до складу державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України" і орієнтований на російськомовних глядачів за межами України, стартує проєкт власного виробництва «Кандидат», присвячений майбутнім президентським «виборам» у Росії. Ведучою нового проєкту стала Ксенія Барвіненко. 

У березні цього року в Росії відбудеться виборчий фарс, який передбачає чергове «переобрання» воєнного злочинця та диктатора Путіна на п'ятий президентський термін. Пропагандистська машина РФ малює йому безпрецедентну підтримку серед населення. Програма каналу FREEДОМ «Кандидат» спрямована на те, щоб руйнувати «довіру» росіян до кремлівського узурпатора і показати, як часто його слова не збігалися з діями. Конституція, президентські терміни, війна проти України, мобілізація, пенсійна реформа – раз за разом російський диктатор брехав своєму народові, обманом, фальсифікаціями та силою утримуючи владу.

«Кандидат» – це цикл коротких політичних замальовок, які в іронічній формі розвінчують міф про Путіна як послідовного захисника прав та інтересів росіян і єдиного гідного кандидата на майбутніх президентських «виборах» у РФ. Щочетверга ведуча проєкту Ксенія Барвіненко викриватиме багаторічні обіцянки господаря Кремля, у тому числі й передвиборчі, які він раз за разом порушує.

«П'ятий президентський термін Путіна зробить його диктатором-довгожителем на Кремлівському троні. Якщо він доживе до кінця чергової каденції, то перевершить навіть свого колегу по тиранії Йосипа Сталіна. Перед виборами кремлівська пропаганда вчергове «ліпитиме» з Путіна величного і, головне, чесного лідера з захмарним рейтингом. В проєкті «Кандидат» ми аналізуємо основні обіцянки диктатора, які виявились суцільним обманом і доводимо, що його правління тримається на брехні та маніпуляціях. Наша мета – нагадати глядачам, що владу в Росії захопив патологічний брехун, а його чергове «переобрання» – небезпечне як для росіян, так і для цілого світу», – розповідає ведуча програми «Кандидат» на каналі FREEДОМ Ксенія Барвіненко.

Прем’єрний випуску «Кандидата» присвячений маніпуляціям російського диктатора з Конституцією РФ. 

«Кандидат» виходитиме в ефір каналу FREEДОМ щочетверга о 20:00, також програму можна переглянути на сайті та YouTube-каналі FREEДОМ.

ПРО FREEДОМ

FREEДОМ – канал українського державного іномовлення, орієнтований на російськомовних глядачів за межами України. FREEДОМ - ефективний інструмент руйнації російської пропаганди та джерело правдивої інформації про Україну для російськомовних глядачів за кордоном. За межами України FREEДОМ доступний через супутник, у кабельних, DTH, IPTV мережах та на отт-платформах. Також FREEДОМ можна дивитись по всьому світу на діджитал майданчиках ДП "МПІУ" та українських медіагруп-партнерів каналу - 1+1 media, Starlight Media, Inter Media Group.

Діджитал-майданчики, що транслюють FREEДОМ:

YouTube FREEДОМ Сайт FREEДОМ Агрегатор FREEДОМ Facebook TikTok Telegram

YouTube УНІАН  YouTube Гроші YouTube ТСН YouTube 1+1 YouTube ICTV YouTube ІНТЕР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-