Купити ліжко та інші види меблів у магазині «Lux-Mebli»

Купити ліжко та інші види меблів у магазині «Lux-Mebli»

Укрінформ

Ліжко – незамінний елемент меблів у будинку, адже це важливий інструмент забезпечення комфорту, затишку та теплоти. Правильно обране спальне місце створить ідеальні умови для короткочасного відпочинку чи повноцінного нічного сну. Різноманітність варіантів на ринку від різних виробників ускладнює остаточний вибір та покупку, тому потрібно детально розібратися в асортименті.

Цей вид меблів може бути односпальним, двоспальним, з полицями, підйомним механізмом, узголів'ям і т.д. Асортименти компанії Lux-Mebli наповнені достатнім набором різних варіантів, тому завжди є можливість зробити аналіз і остаточний вибір. Висока якість продукції гарантується за рахунок застосування натуральних матеріалів та надійної фурнітури.

Габаритні розміри

Це один із ключових критеріїв вибору. Ліжко має ідеально підходити під габарити людини, а також легко встановлюватися там, де це потрібно. Серед основних параметрів виділяють такі фактори:

  1. Довжина. Стандартом вважається 190 см, хоча є варіанти від 160 до 220 см. За потреби можна замовляти і нестандартні варіанти – 203 або 213 см. Рекомендується до свого росту додати до 15 см і тим самим вибрати довжину ліжка;

  2. Ширина. Односпальні ліжка мають ширину 80 см, полуторні – 120 см, а двоспальні – 160 см. Хоча все індивідуальне;

  3. Висота. На ліжко має бути зручно лягати та вставати з нього, тому найкраще вибрати середню висоту. Здебільшого на вибір пропонується висота від 50 до 90 см.

Бажано вибирати стандартні габарити, щоб легко підібрати оптимальний матрац. Це дозволить максимально просто купити ліжко та гарантувати максимальний затишок. Крім габаритів підбирається і форма каркаса, адже це може бути комбінація бічних царг і опорних спинок, або чотири бічні царги.

Матеріал каркасу

Чудовим варіантом є натуральне дерево. Це екологічно чистий, безпечний і водночас гарний матеріал. Найчастіше застосовується масив дерева чи єврощит. На вибір пропонуються породи дерева бук, дуб, сосна та вільха. Вони відрізняються кольором та щільністю.

Також застосовується класичний варіант ДСП, що є штучним аналогом деревини. Матеріал міцний та довговічний, а завдяки застосуванню нових технологій відрізняється гарним зовнішнім виглядом. Текстура нагадує натуральне дерево.

Деревноволокнисті плити або МДФ є продуктом виробництва залишків після переробки деревини. Якщо порівнювати з ДСП, такий матеріал вогнетривкий і вологостійкий, легко обробляється і можна створювати на поверхні будь-які візерунки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-