Жалюзі-Сервіс» - надійний виробник, якому довіряють тисячі клієнтів

Жалюзі-Сервіс» - надійний виробник, якому довіряють тисячі клієнтів

Укрінформ

Жалюзі та ролети – функціональні та зручні у використанні системи, які широко застосовуються для захисту від сонця та від сторонніх поглядів. Довговічні та практичні вироби в Україні виготовляє компанія Жалюзі-Сервіс, яка завоювала довіру покупців та має бездоганну репутацію. На продукцію надають гарантію, а якість підтверджується сертифікатами.      

Переваги компанії «Жалюзі-Сервіс»

Сучасні сонцезахисні системи мають великий попит, оскільки такі вироби набагато кращі, ніж звичайні штори. В них поєднується легкість в експлуатації, необтяжливий догляд та універсальність. Звісно, йдеться лише про вироби, які виготовлені відповідно до стандартів. 

Продукцію європейської якості пропонує українська компанія «Жалюзі-Сервіс». Це виробник, якому довіряє велика кількість клієнтів, починаючи з власників квартир та закінчуючи представниками престижних організацій. Компанія відповідально ставиться до кожного замовлення, враховує побажання та дбає про те, щоб замовники і надалі звертались саме до них.  

«Жалюзі-Сервіс» - виробник, який має значні переваги перед конкурентами. Назвемо основні моменти, щоб зрозуміти, про що йде мова:

  1. Висока якість – у ході виробництва використовуються європейські матеріали та фурнітура від провідних виробників. Завдяки цьому забезпечується довговічність конструкцій та стабільна робота протягом тривалого часу.
  2. Виклик замірника – на об’єкт приїжджає досвідчений фахівець, який швидко та якісно виконує свою роботу. Додатково в замірника є каталог зі зразками матеріалів, з якими клієнти ознайомлюються та обирають те, що їм подобається.
  3. Допомога консультантів – представники компанії дають відповіді на питання та рекомендують ті чи інші варіанти, в залежності від індивідуальних запитів. 
  4. Доставка по Україні – послуга, завдяки якій кожен бажаючий може оформити замовлення на сайті та невдовзі отримати вироби в поштовому відділенні. Компанія працює по Україні та має представництва у багатьох містах.    
  5. Послуги майстрів – спеціалісти встановлюють ролети та жалюзі у короткі терміни, приїжджають на об’єкт зі змінним взуттям та прибирають за собою сміття. Клієнти залишаються задоволені тим, що все виконується оперативно та без зайвих турбот.

Широкий асортимент жалюзі та ролет

«Жалюзі-Сервіс» - виробник, який гарно себе зарекомендував, не зупиняється на досягнутому та утримує лідерські позиції на ринку. До переваг, про які розповіли вище, слід додати ще й широкий асортимент продукції. У продажу представлені різні види сонцезахисних систем. До них належать вертикальні та горизонтальні жалюзі, для яких характерна практичність, тривалий термін експлуатації та лаконічний дизайн. 

Окремим різновидом виробів є тканинні ролети. Це системи, які мають певні конструктивні особливості: з захисним коробом та без. Для виготовлення ролет використовуються натуральні та синтетичні тканини. Рулонні штори захищають від сонця та створюють у кімнаті затишну обстановку. Для любителів унікальних рішень у продажу представлені ролети день-ніч. Це універсальні системи, які відрізняються високою функціональністю та естетичністю. Для поціновувачів натуральних матеріалів компанія пропонує джутові та бамбукові ролети. До переваг таких варіантів належить екологічність, оригінальність та невибагливість у догляді. 

Обираючи виробника жалюзі, надайте перевагу компанії «Жалюзі-Сервіс». Це перевірене рішення, яке підкріплюється позитивними відгуками клієнтів та тим, що сонцезахисні системи виготовляються з надійних матеріалів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-