«Щастя – бути причетною до таких зворушливих зустрічей»: на каналі «Дім» стартував новий сезон «Дочекаюсь» з Лілією Ребрик

«Щастя – бути причетною до таких зворушливих зустрічей»: на каналі «Дім» стартував новий сезон «Дочекаюсь» з Лілією Ребрик

Укрінформ

На каналі «Дім», який входить до державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України», відбулась прем’єра першого епізоду нового сезону проєкту власного виробництва «Дочекаюсь», в якому зустрічаються рідні люди, які не бачились від початку повномасштабного вторгнення.

У новому сезоні команда проєкту приділяє особливу увагу питанням того, як родини переживають тривалу розлуку та що спонукає героїв проєкту повертатися до України. Героями першого епізоду стали  Юлія та Євгеній Буглак і їхня донька Соня. Родина не бачилась з квітня 2022 року, коли дружина та донька Євгена під обстрілами виїхали з України до Норвегії. У розмові з ведучою Лілею Ребрик Юлія Буглак зізнається, що вирішила повернутися додому, коли помітила, що Соня майже перестала сумувати за татом

Ведуча «Дочекаюсь» Лілія Ребрик зізнається, що цей проєкт став для неї певною емоційною віддушиною у важких воєнних буднях, бо він дозволяє переживати моменти щирої радості і зміцнює надію на те, що роз’єднані війною рідні люди обов’язково зустрінуться. 

«Обожнюю цю програму, це моя віддушина! Я щиро проживаю кожну історію, кожну зустріч, відчуваю несправедливість. За що наші українські щасливі родини мають витримувати ці випробування розлукою, не відчувати одне одного, не обіймати одне одного? Не бачити, як діти роблять свої перші кроки, як починають говорити… Багато-багато прикладів можна перерахувати, але мені важко це робити- одразу починаю плакати. У мене ком у горлі, - говорить Лілія Ребрик. - «Дочекаюсь» - це також сльози щастя від зустрічей люблячих людей. Щиро вірю, що всі українські родини будуть разом. Ці емоції, які я проживаю разом з нашими героями на знімальному  майданчику, а я дуже емпатійна людина, вважаю їх потрібними, немов очищення. Це щастя – бути причетною до таких непідробних емоцій та зворушливих зустрічей. Всі, хто зараз далеко від рідних, мріють про одне – повернутися і бути разом».

Зворушливі й обнадійливі історії зустрічі рідних людей викликають щирий інтерес у глядачів каналу «Дім». Загалом усі відео двох перших сезонів проєкту «Дочекаюсь» (повні випуски та окремі фрагменти) отримали понад 53 млн. переглядів на всіх діджитал-майданчиках каналу «Дім» (YouTube, Facebook, TikTok, Instagram), з них: YouTube – понад 1 млн, YouTube Shorts - 15,5 млн, TikTok - 30,2 млн, Instagram - 6,5 млн, Facebook – 600 тис.

Героями програми є українці, яких розлучила війна, і які більше за все на світі мріють знову побачити рідних людей. Команда проекту  разом з ведучою Лілею Ребрик та героєм випуску готують сюрприз для його рідної людини, яка навіть не підозрює, що відбудеться довгоочікувана зустріч. За час в ефірі каналу "Дім" команда організувала вже понад 30 таких зустрічей.

Сумно, але важкі втрати не оминають і родини героїв «Дочекаюсь». У серпні, під час виконання бойового завдання, на фронті загинув актор, головний сержант ЗСУ Олексій Хільський. Рік тому він був героєм «Дочекаюсь». Олексій, який після другого поранення перебував на реабілітації, звернувся з проханням організувати зустріч-сюрприз для коханої дружини та доньки. Це був перший випуск, коли до редакції звернувся саме чоловік. «Більше за все ненавиджу війну і путіна, і всю його орду, тому що я не бачу, як росте моя донька», - говорив Олексій в ефірі програми. Фрагмент випуску, в якому Олексій зустрічається з донькою, користувачі YouTube переглянули понад 2,7 млн разів.

Дивіться проєкт "Дочекаюсь" з Лілею Ребрик в ефірі телеканалу «Дім» щочетверга о 20:00, а також на сайті «Дім» та на YouTube-каналі «Дім».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-