ГС «Асоціація деревообробних підприємств України» спільно із ДП «Ліси України» ініціюють програму «Діалоги з бізнесом»

ГС «Асоціація деревообробних підприємств України» спільно із ДП «Ліси України» ініціюють програму «Діалоги з бізнесом»

Укрінформ

ГС «Асоціація деревообробних підприємств України» спільно із ДП «Ліси України» ініціюють програму «Діалоги з бізнесом». Серія зустрічей має пройти протягом жовтня – листопада та буде присвячена найбільш актуальним питання функціонування ринку.

«ДП «Ліси України» проводить прозору політику, ми відкриті до діалогу з учасниками ринку для пошуку збалансованих рішень в інтересах держави та українських виробників», –  заявив генеральний директор ДП «Ліси України» Юрій Болоховець.

«Діалог - це завжди важливо, а особливо зараз, коли відбулась реформа лісової галузі, удосконалюються та запроваджуються нові інструменти реалізації деревини. Саме тому спільно із ДП «Ліси України» прийняли рішення ініціювати проєкт «Діалоги з бізнесом». На серію зустрічей запрошуємо представників галузі, експертів. Кожна зустріч буде присвячена окремому кластеру ринку. Наша задача – наблизити позиції лісівників і переробників, посилити галузь та сприяти її розвитку», –  зазначив Павло Васильєв, очільник АДПУ.

Участь в зустрічах крім членів АДПУ вже підтвердили представники ДП «Ліси України», а також представники товарних бірж, які спеціалізуються на реалізації необробленої деревини та пиломатеріалів.

Контакти організаторів програми «Діалоги із бізнесом»:

050 608 72 61 (info@aweu.org.ua).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-