Інноваційний український продукт на Web Summit 2023 у Лісабоні

Інноваційний український продукт на Web Summit 2023 у Лісабоні

Укрінформ

Компанія International Trade Group (ITG), провідний український розробник інноваційних фінансових та управлінських  рішень, оголосила про випуск свого нового продукту – Epicurus. Цей унікальний інструмент, що містить рішення для  інвестування “в один клік”, роботизовану торгівлю та власну академію, представить Україну на найбільшій технологічній події року – Web Summit 2023, що пройде в Лісабоні з 13 до 16 листопада.

На Web Summit 2023 буде представлено Epicurus світовій аудиторії та продемонстровано, як поєднано передові технології та неперевершене знання ринку для досягнення оптимальних результатів для потенційних клієнтів.

Epicurus - перша у світі офіційна багатофункціональна платформа, створена спеціально для інвесторів та трейдерів, які прагнуть досягти фінансового успіху. Цей унікальний легальний інструмент містить рішення для інвестування в один клік, роботизовану торгівлю, а також власну академію, в якій проводять навчання найкращі спікери та ментори компанії.

«Ми в ITG пишаємось можливістю представити Україну на такій престижній платформі, як Web Summit 2023, – підкреслює співзасновник компанії Максим Рибін. – Це важливий крок для нашої команди й ми впевнені, що Epicurus  привнесе нові можливості та перспективи для ринку цифрових активів по всьому світу».

Web Summit – це щорічна міжнародна конференція, що збирає в одному місці інноваторів, стартапи та індустріальних лідерів з усього світу. Цього року захід пройде за участі представників Microsoft, Visa, Meta, Alexa AI, FalconX, Financial Times, Associated Press, а також політиків з Німеччини, Португалії, Бельгії, Фінляндії.

Про ITG:

International Trade Group — інноваційний гравець на ринку фінансових послуг, який активно розвивається та пропонує передові рішення. Компанія заснована в 2018 році та є лідером у сферах Web 2.0 та Web 3.0.

Місія компанії– забезпечити клієнтів передовими інструментами, які спрощують управління будь-яким бізнесом та підіймають його на новий рівень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-