Канал FREEДОМ запустив підсумковий випуск новин «Наше время»

Канал FREEДОМ запустив підсумковий випуск новин «Наше время»

Укрінформ

В ефірі телеканалу FREEДОМ, який входить до складу державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» і орієнтований на російськомовних глядачів за межами України, стартував підсумковий випуск новин дня «Наше время» з Ксенією Смірновою та Михайлом Барановим.

«Наше время» — це півгодинний підсумковий випуск новин, покликаний давати російськомовній аудиторії за кордоном повну та правдиву інформаційну картину дня щодо війни Росії проти України, інших важливих подій в нашій державі та світі, які мають вплив на міжнародний політичний, економічний та соціальний ландшафт.

«Наш новий проєкт має просте й зрозуміле завдання – запропонувати споживачам новин російською мовою за кордоном, зокрема і в РФ, концентрований, вільний як від відвертої російської дезінформації, так і від прихованих імперських наративів зріз головних подій дня по ключовим для нас темам: війна, міжнародна підтримка України, російські воєнні злочини, російські фейки. Бачимо, як Росія видозмінює і посилює свою пропаганду, шукає нові підходи до різних аудиторій, маємо протидіяти всіма доступними й легітимними інструментами, нарощувати присутність через різні майданчики й на різних територіях. «Наше время» - один з таких інструментів, що підбиває і фіксує підсумки дня російською мовою, але з проукраїнської позиції», — говорить Юлія Островська, генеральна директорка державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України», до складу якого входить телеканал FREEДОМ.

Проєкт виходить в ефір щодня о 21:00, у студії у прямому ефірі почергово працюють ведучі каналу FREEДОМ Ксенія Смірнова та Михайло Баранов.

«Проект «Наше время» дає глядачу стислий і конкретний огляд подій, а також ґрунт для аналізу та висновків, для розуміння причинно-наслідкових зв'язків світових та локальних процесів. Ми звертаємося до російськомовних громадян різних країн, насамперед РФ, щоб вони розуміли, що бути «поза політикою» — це віддати власне життя, свободу та майбутнє до рук диктатури, яка рано чи пізно з'являється там, де всім байдуже. Саме з цією метою – давати людям інформацію як інструмент для захисту своїх прав та свобод та як протидію від маніпуляцій і дезінформації ми і працюємо», каже ведуча каналу FREEДОМ Ксенія Смірнова.

«Наше время» це час правди. Ми не підміняємо понять і називаємо речі своїми іменами. Ми хочемо, щоб наші глядачі знали, що відбувається насправді в Україні та загалом у світі, щоб вони могли відрізнити фейки та дезінформацію», зауважує ведучий FREEДОМ Михайло Баранов.

Підсумковий випуск новин «Наше время» виходить на каналі FREEДОМ щодня о 21:00. Також його можна подивитись на сайті та YouTube-каналі FREEДОМ.

ПРО FREEДОМ

FREEДОМ – канал українського державного іномовлення, орієнтований на російськомовних глядачів за межами України. FREEДОМ - ефективний інструмент руйнації російської пропаганди та джерело правдивої інформації про Україну для російськомовних глядачів за кордоном. За межами України FREEДОМ доступний через супутник, у кабельних, DTH, IPTV мережах та на отт-платформах. Також FREEДОМ можна дивитись по всьому світу на діджитал майданчиках ДП "МПІУ" та українських медіагруп-партнерів каналу - 1+1 media, Starlight Media, Inter Media Group.

Діджитал-майданчики, що транслюють FREEДОМ:

YouTube FREEДОМ Сайт FREEДОМ Агрегатор FREEДОМ Facebook TikTok Telegram

YouTube УНІАН YouTube Гроші YouTube ТСН YouTube 1+1

YouTube ICTV YouTube ІНТЕР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-