ФК «Рух» передав  ЗСУ дрони для ефективного знищення ворога

ФК «Рух» передав ЗСУ дрони для ефективного знищення ворога

Укрінформ

Футбольний клуб «Рух» та його засновник відомий львівський меценат та бізнесмен Григорій Козловський, який з перших днів повномасштабної війни допмогає українським військовим і сьогодні не залишився осторонь потреб воїнів та вкотре допоміг ЗСУ. Так ФК «Рух» та  БО «Рух у майбутнє» профінансували закупівлю 180 дронів на 4 мільйона гривень.

В межах ініціативи «Пташки Перемоги» планувалось передати військовим 1000 дронів. За менш ніж за 5 місяців вдалося передати українським воїнам 1154 дрони. Та на цьому «рухівці» не збираються зупинятись.

Дронове підкріплення отримають воїни 103-ї та 125-ї бригад ТрО ЗСУ, 24-ї ОМБр імені Короля Данила, 80-ї ДШБ ДШВ, 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ та 7-ї ОШБ, а також прикордонники та розвідники.  Дрони передадуть військовослужбовцям одразу у руки. Їх безпосередньо на передовій отрмують хлопці, які боронять нашу країну. Їм передали:

  • 240 FPV-дронів (бойові);
  • 31 Mavic та 1 MATRICE 30Т (розвідувальні);
  • антидронову рушницю.

Григорій Петрович Козловський, засновник ФК «Рух» та бізнесмен, подякував українським військовим та висловив свої сподівання на скорішу перемогу на окупантом.

«Ми й надалі будемо робити все від нас залежне, аби якомога більше таких «пташок» відправлялись на фронт, адже вони зберігають життя українських військових та вбивають окупантів», - додав меценат.

«Мало не щотижня ми передаємо необхідне спорядження нашим воїнам. Клубу та його засновнику дуже приємно долучитись до ініціативи «Пташки Перемоги». Вона символізує єдність нашої громади і завдяки цьому вдалося швидко та ефективно реалізувати поставлені цілі. Частина учасників ініціативи навіть незнайома між собою, але всі ми спрацювали як хороша команда і допомогли нашим захисникам. Не важливо, хто скільки дронів передав. Головне, що цю ініціативу вдалось реалізувати», – зазначив генеральний директор ФК «Рух» Ігор Дедишин.

Григорій Козловський, відомий львівський бізнесмен і меценат, разом з ФК «Рух» подякував українським захисникам, які не просто захищають країну, а й підказують волонтерам, що потрібно, та куди необхідно направити зусилля. Меценат додав, що БО «Рух у майбутнє» має пряму комунікацію з військовими підрозділами, іншими благодійними фондами та волонтерськими організаціями.  «Рухівці» намагаються допомогти всіма доступними методами. І ця допомога не припиниться, а навпаки – лише збільшуватиметься.

Раніше футбольний клуб «Рух» і його засновник Григорій Козловський разом із норвезьким благодійним фондом «Fritt Ukraina» допомогли 45-ій окремій артилерійській бригаді ЗСУ, закупивши 30 дронів DJI Mavic 3 Cine.

Варто відзначити, що відомий львівський меценат та почесний президент ФК  «Рух» Григорій Петрович Козловський спільно з благодійною організацією  «Рух в майбутнє» приділяють увагу не тільки військовій допомозі, а й лікуванню та реабілітації українських захисників.

Так Григорій Козловський забезпечив військовий госпіталь Львова наркозо-дихальним апаратом і нейрохірургічним мікроскопом. Вартість цих двох без перебільшення життєво необхідних медичних приладів становить  понад чотири мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-