У Вінниці проходить Чемпіонат України зі спортивної акробатики

У Вінниці проходить Чемпіонат України зі спортивної акробатики

Укрінформ

У Вінниці проходить Чемпіонат України зі спортивної акробатики серед дорослих. У майстерності змагатимуться 126 учасників - дев'ять команд з восьми областей України та міста Києва.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

За його словами, Вінницьку область на чемпіонаті представляють 33 спортсмени.

«Серед них – срібні призери Кубку світу, переможці попередніх чемпіонатів та Кубків України, призери Всеукраїнських та міжнародних змагань і турнірів. Чемпіонат триватиме до 19 травня. Він є відбірковим на Чемпіонат Європи, який вже в жовтні відбудеться в Болгарії», - повідомив Сергій Борзов.

Змагання проводяться на базі Вінницької обласної школи складно-координаційних видів спорту.

«За 29 років з моменту заснування школа виховала не один десяток Заслужених Майстрів Спорту України, Майстрів Спорту України міжнародного класу, чемпіонів та призерів Всесвітніх ігор та світу. Приємно відзначити і те, що наш земляк Юрій Голяк є головним тренером збірної команди України зі спортивної акробатики та членом Технічного комітету Міжнародної Федерації гімнастики», - написав Сергій Борзов.

Читайте також: У Вінниці відкрилася виставка міського одягу початку ХХ століття

Посадовець зазначив, що земляки пишаються вінницькими тренерами і спортсменами, які роблять усе, аби звучав Гімн України та підіймався український прапор на світових п'єдесталах найвищого рангу.

Начальник ОВА побажав учасникам змагань найвищих результатів.

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-