Наповнимо чарунки СТІЛЬНИКА щастям дітей

Наповнимо чарунки СТІЛЬНИКА щастям дітей

Укрінформ

Над Україною ворожі «шахеди», лунає повітряна тривога, струму немає, інтернет відсутній… Здавалося б, життя має завмерти. Однак українці тому й залишаються українцями, що вміють цінувати волю і дбають про майбутні покоління навіть за таких складних часів, як нинішні.

Громадські активісти – волонтери Коаліції «ГОСТОМЕЛЬЩИНА – ПРОСТОРИ МРІЙ» - в оновлених після бомбардувань залах Гостомельського житлово-освітнього хабу «HubLifeUA» презентували АРТ-Колекцію «СТІЛЬНИК».

Виставка проходить під девізом «ОБІЙМАЮ ТЕБЕ, ОНОВЛЕНА УКРАЇНО!» і спрямована на донесення світу творчих робіт талановитих дітей Гостомельщини, які пережили й досі переживають жахіття війни на власному досвіді, їхніх однолітків з-за кордону та знаних митців України і зарубіжжя.

Урочистим відкриттям виставки розпочато реалізацію Міжнародного проєкту «ДІТИ ГОСТОМЕЛЬЩИНИ: ПРОСТОРИ МРІЙ та ТВОРЕННЯ», метою якого є розкриття та розвиток духовного й творчого потенціалу дітей війни, адаптація їх до нових, позитивних умов життя, мотивація чинити добро і милосердя, плекання любові до рідного краю.

Розкрити таланти дітям допомагають уже визнані майстри пензля: народний художник України Валерій Франчук (Україна – Польща), який звернувся до діток та гостей виставки за допомогою телефонного зв’язку, а також художники Хелен Поліщук (Україна – Канада), Джованна Джадік (Україна – Франція), Наталка Полтавець (Україна), Віталій Хома (Україна), мистецтвознавець Олена Диба (Україна – Хорватія), культурні менеджери Іван Степурін (Україна), Тетяна Колесніченко (Україна), Катерина Павленко (Україна).

Меценати у свою чергу допомогли Гостомельському Центру творчості дітей та юнацтв у придбанні приладдя на суму 55 000 грн.

Коаліція «ГОСТОМЕЛЬЩИНА – ПРОСТОРИ МРІЙ» продовжує заохочувати небайдужих людей до добрих справ.

Ігор НАЙДА,

координатор Коаліції «ГОСТОМЕЛЬЩИНА – ПРОСТОРИ МРІЙ»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-