Відновлення картриджів — вдалий вклад у свою техніку

Відновлення картриджів — вдалий вклад у свою техніку

Укрінформ

Заправлення витратників дозволяє користувачам суттєво економити кошти. Однак відновлення картриджів дає змогу отримати максимально високу якість друку та довгий строк служби офісної техніки за помірну ціну. Більшість сервісних центрів пропонує цю послугу, але зазвичай користувачі відмовляються від неї, оскільки не до кінця розуміють, для чого вона потрібна. Ліпше самостійно ознайомитися з відновленням картриджів на цьому сайті, щоб не нервувати у сервісі. Тут показано, чому потрібна ця процедура, особливо, коли виникають дефекти друку. Таблиця цін прекрасно ілюструє, наскільки вигідно вкласти гроші в послугу, аніж потім ремонтувати витратник чи купувати новий.  

Відновлення картриджа — це…

Досить кропітка справа. Зазвичай вона включає повне розбирання пристрою. Знімаються всі деталі та вузли як у тонерному відсіку, так у відділі відпрацьованого порошку. Якщо контейнер з відходами вчасно не звільнити, то мікрогранули почнуть просипатися на папір під час друку. Стандартно бункери очищаються за допомогою пилососу, спеціально призначеного для дрібнодисперсних частинок. Потім майстром ретельно оглядається кожна запчастина:

· фотобарабан;

· вал первинного заряду;

· очищувальне лезо (ракель);

· девелопер-роллер;

· лезо дозування.

Якщо якась деталь зносилася чи має істотні пошкодження, вона обов’язково замінюється. При цьому для успішної роботи тонерного картриджа обираються комплектувальні частини лише високої якості. В іншому випадку до наступного заправляння вони повністю зіпсуються, через що пристрій буде працювати некоректно або навіть зламається. Тоді користувачеві доведеться знову витрачати кошти на нові деталі чи витратник. Аби цього уникнути, сервіс-інженери «Київ ІТ Сервіс» співпрацюють лише з перевіреними постачальниками.

Переваги послуги відновлення

Нерідко під час друку користувач спостерігає певні недоліки, але вважає їх несуттєвими. Однак незначне засвітлення чи затемнення країв, яке повторюється кожні 7-9 см, свідчить про зношення фоторецепторного циліндру. Утворення світлих або темних смуг говорить про виникнення проблем з контактом коротрона. Так, фотовал потребує заміни, а ролик заряду — лише нанесення струмопровідної пасти. У разі деформації дозувального леза спостерігаються інші дефекти друку:

· в центральній частині чи з країв відтінок стає більш насиченим;

· на роздрукованих листках є сторонній фон;

· з’являються вкраплення у хаотичному порядку.

Лише заміна леза підбирання, крайка якого виготовлена з міцного та еластичного матеріалу, допоможе отримати високу якість друку. Модуль встановлюється максимально точно, аби рівномірно розподіляти тонер. Це в змозі зробити лише спеціалісти. Майстри компанії «Київ ІТ Сервіс» провели вже 200 000 заправок, а також відновлень картриджів. Оскільки вони вправно виконують ці процедури протягом 20 років, оргтехніка їхніх клієнтів працює так, ніби щойно з виробництва. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-