Пришвидшимо перемогу разом

Пришвидшимо перемогу разом

Укрінформ

Допомога військовим – був і залишається одним із пріорітетних векторів корпоративно-соціальної відповідальності Moneyveo. Упродовж чотирьох останніх років компанія на постійній основі підтримує українських воїнів.

З 2018 року почалася співпраця Moneyveo з ОК «Північ». До війни компанія передавала військовим оргтехніку, плотери для друкування мап, телекомунікаційне обладнання для забезпечення якісним зв'язком. У період війни співробітники з власної ініціативи зібрали та перерахували кошти для закриття нагальних потреб розвідників. Moneyveo і далі буде розвивати співпрацю з ОК «Північ», як одним із найважливіших елементів збройних сил, що забезпечує перевагу сил в бою.

З початком російського вторгнення в Україну і жорстоких бойових дій кількість поранених, на жаль, зросла. Тому компанія, як соціально-відповідальний бізнес, продовжує опікуватися українськими військовослужбовцями, що отримали поранення. З 2020 року Moneyveo фінансово підтримує БФ «Відродження Захисників України» (Revived Soldiers Ukraine), метою якого є надання медичної допомоги та реабілітаційних послуг для наших воїнів у США та в Україні. Так, з 2019 до 2022 року завдяки фонду реабілітацію пройшли 155 військових, що були травмовані у зоні АТО/ООС.

Тому Moneyveo негайно відгукнулася на заклик Revived Soldiers Ukraine і взяла участь у закупівлі апаратів УЗД та інших медикаментів.

В цілому з початку війни компанія спрямувала 10 мільйонів гривень на нашу спільну боротьбу проти загарбників. З них 5 мільйонів гривень – на спеціальний рахунок НБУ для підтримки армії, а 5 мільйонів – на точкове закриття нагальних потреб. Так, для ЗСУ та ТРО за рахунок співробітників і компанії було придбано транспортні засоби, бронежилети, амуніцію, одяг, рюкзаки, тепловізори, рації, турнікети, медикаменти тощо. Детальний звіт можна побачити тут

В компанії  певні, що кожен українець щодня докладає титанічних зусиль, щоб захистити Батьківщину, тому наші ЗСУ – найкращі і перемога за нами!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-