Асоціація лікарів амбулаторної медицини допомагає лікарям України

Асоціація лікарів амбулаторної медицини допомагає лікарям України

Укрінформ

Соціальна діяльність - вкрай важлива для розвитку медичної сфери. Саме тому так чудово, що в Україні є люди, яким не байдужий стан медицини та які шукають можливості надавати допомогу і захист лікарям.

ГО «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини» - всеукраїнська громадська організація, яка об’єднує лікарів, викладачів медичних кафедр, вчених в медицини, лікарів-інтернів та інших працівників медичної сфери.

На даний час Асоціація налічує понад 10 000 членів, організовує різнобічну благодійну допомогу медичним закладам, веде науково-просвітницьку діяльність, надає лікарям безкоштовний юридичний захист. Кожного тижня лікарі мають можливість підвищувати свій професійний рівень та збагачувати знання одразу на декількох науково-медичних семінарах. Більшість із таких заходів проводиться онлайн, час від часу організовуються живі семінари, але через пандемію кількість живих заходів, звісно що, зменшилась. Зазначимо, абсолютно всі семінари проходять безкоштовно та дають змогу отримати сертифікати з балами необхідними для акредитації лікаря.

Цього літа Асоціація лікарів амбулаторної медицини запустила професійну соціальну мережу для лікарів та медичних працівників. Унікальність мережі полягає в тому, що в ній лікарі мають змогу вільно спілкуватися, ділитися клінічними випадками, питати порад у колег щодо складних медичних випадків та бути впевненими, що всі поради і коментарі будуть надані від знавців справи. Адже до повного функціоналу мережі долучені лише ті учасники, котрі підтвердили, що мають медичну освіту.

Асоціація лікарів нещодавно запустила ще один цікавий проєкт - сайт пошуку роботи для закладів сфери охорони здоров'я та їх працівників. Перевага проєкту для лікарів очевидна - за допомогою цього сервісу лікар швидше знайде роботу, адже на сайті представлені вакансії від державних та комерційних закладів, що шукають співробітників з медичною освітою. Для державних та комерційних організацій зручно преш за все те, що публікація вакансій та отримання контактних даних із резюме, на відміну від інших сервісів, безоплатна та не обмежена кількістю таких запитів. Зауважимо, що на сайті представлені вакансії не тільки для медиків, наприклад, медичні заклади можуть бути у пошуці адміністратора, водія, бухгалтера тощо.

Громадська організація підтримує соціальний проєкт — Школа пацієнта «МедАсистент», де лікарі діляться своїм досвідом з пацієнтами онлайн за допомогою YouTube-каналу. Отримати пораду від лікаря може кожен не виходячи з дому, що дуже актуально в період пандемії.

Хто стоїть за цією діяльністю? Звичайні люди, які працюють або працювали в медичній сфері, знають досконало її проблеми та гострі кути. Голова Асоціації Сводковський Артем Григорович, колишній лікар, знає не з чуток зворотний бік роботи в лікарні та вірить в те, що взаємодопомога зможе підняти на новий рівень стан медицини та покращити умови для її працівників.

Бажаємо Асоціації успіхів та чекаємо на нові проєкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-